Hejsan Nollan!

Välkommen till K-sektionen och grattis till din plats på civilingenjørsprogrammet i Kemiteknik eller Bioteknik eller till din plats på kandidatprogrammet i Livsmedelsteknik!

Här på Lunds Tekniska Høgskola och K-sektionen hoppas vi att du kommer spendera ditt livs bästa tid, och allt detta børjar med introduktionen till teknologlivet: Nollningen. Titeln som Nolla tilldelas de som inte har studerat på LTH tidigare och syftar på hur mycket erfarenhet man har inom teknologkulturen, nämligen noll. Men frukta ej. När du kommer till LTH kommer du møtas av pHøset, dina pHaddrar och andra hjälpsamma Sektionsmedlemmar som ska hjälpa och vägleda dig.

Nollningen är fylld med spännande aktiviteter i form av sittningar (festmiddagar), føretagsevent, pubar, studiekvällar, tävlingar och mycket mer. Du kommer i slutet av sommaren att bli kontaktad av en av dina pHaddrar (som är en äldre student på Sektionen) via telefon och få information om din førsta tid på LTH och Nollningen. Følj även kseknollning på facebook för att få uppdaterad information om kommande evenemang och @kseknollning på Instagram för att få bilduppdateringar under nollningen! Har du några frågor om skolstarten, Nollningen, førsta tiden i Lund etc. – tveka inte att maila introduktion@ksek.se.

Årets tema før K-sektionens Nollning är “En Genialisk Nollning”, så vässa ditt intellekt och förbered dig på en resa omsluten av livets sex mest vitala element. En ny era är kommen och det är dags att ytterligare förgrena familjeträdet. Var med och bevittna framträdandet av nästa generations genier. Men framførallt, førbered dig på en fantastisk tid du sent kommer att glømma!

Hälsningar, pHøset