Hejsan Nollan!

Välkommen till K-Sektionen och grattis till din plats på civilingenjørsprogrammet i Kemiteknik eller Bioteknik!

Här på Lunds Tekniska Høgskola och K-sektionen hoppas vi att du kommer spendera ditt livs bästa tid, och allt detta børjar med introduktionen till teknologlivet: Nollningen. Titeln som Nolla tilldelas de som inte har studerat på LTH tidigare och syftar på hur mycket erfarenhet man har inom teknologkulturen, nämligen noll. Men frukta ej. När du kommer till LTH kommer du møtas av pHøset, dina pHaddrar och andra hjälpsamma Sektionsmedlemmar som ska hjälpa och vägleda dig.

Nollningen är fylld med spännande aktiviteter i form av sittningar (festmiddagar), føretagsevent, pubar, studiekvällar, tävlingar och mycket mer. Du kommer i slutet av sommaren att bli kontaktad av en av dina pHaddrar (som är en äldre student på Sektionen) via telefon och få information om din førsta tid på LTH och Nollningen. Følj även facebooksidan @kseknollning før uppdateringar infør Nollningen och @kseknollning på Instagram för att få bilduppdateringar under nollningen!  Har du några frågor om skolstarten, Nollningen, førsta tiden i Lund etc. – tveka inte att maila introduktion@ksek.se.

Årets tema før K-sektionens Nollning är “En Instrumental Nollning”, så värm upp røsten, stäm din gitarr och ta en extra titt i ditt mikroskop. Førbered dig på en nollning fylld med äventyr och mystik, førbered dig på nya vänner och roliga kvällar. Men framførallt, førbered dig på en fantastisk tid du aldrig kommer att glømma!

Återigen, varmt välkommen till LTH och K-Sektionen. Vi ser enormt mycket fram emot att träffa dig.

Hälsningar, pHøset